Peroxydation ja sisä-molekyylireaktio
Oliiviöljyt härskiintyvät ajan myötä. Härskiintyminen on kemiallinen muutos kasviöljyjen molekyylirakenteissa. Samat kemialliset mekanismit vaikuttavat myös eteerisiin öljyihin. Luonnollisesti liuenneen hapen läsnäolo öljyissä käynnistää nämä kemialliset reaktiot. Ne kiihtyvät valon, ilman, lämpötilan vaihteluiden tai erilaisten epäpuhtauksien läsnä ollessa.
Tämän "vanhenemis"-mekanismin reaktiovaihe jakautuu kahteen vaiheeseen: peroksidaatioon ja sisä-molekyylireaktioihin (tai leviämisvaiheeseen).
Tieteellisessä kirjallisuudessa kuvataan useita esimerkkejä peroksidaatiosta. Tässä on esimerkki linaloolista, jota on runsaasti eteerisissä öljyissä. (Esimerkki: laventeli, lavandin, linalool-timjami, ruusupuu, salvia sclarea jne.).
Tässä kaaviossa linalool käy ensin läpi peroksidaation. Se tuottaa uuden yhdisteen: 7-dydroperoxy-3,7-dimetyyli-okta-1,5-dieeni-3-oli.
Jauhemaiset ravintolisät tarjoavat joustavan ja räätälöitävissä olevan lähestymistavan ravitsemuksen parantamiseen. Saatavilla yksittäispakatuissa pusseissa, kaksinkertaisissa pusseissa, stick pack -pakkauksissa ja purkeissa, nämä jauheet täyttävät monenlaisia terveysvaatimuksia ja -mieltymyksiä. Ne ovat ihanteellisia henkilöille, jotka rakastavat luoda räätälöityjä seoksia tai jotka mieluummin sekoittavat ravintolisänsä ruokien tai juomien kanssa. Olitpa sitten etsimässä tukea lihasten palautumiseen, ruoansulatuksen parantamiseen tai yleisen elinvoiman lisäämiseen, nämä jauhemaiset ravintolisät tarjoavat monipuolisen ratkaisun.
Jauhemaisten ravintolisien mukautettavuus tekee niistä suosikin kuntoilijoiden ja terveyteen panostavien keskuudessa. Ne voidaan helposti lisätä smoothieihin, proteiinijauheisiin tai aterioihin, jolloin voit räätälöidä saantisi omien erityistavoitteidesi mukaan. Sitoutumalla laatuun ja tehokkuuteen, nämä jauheet on suunniteltu tarjoamaan optimaalisia tuloksia, varmistaen, että saat tarvitsemiasi ravintoaineita menestyäksesi. Sisällyttämällä nämä ravintolisät päivittäiseen rutiiniisi, otat proaktiivisen askeleen kohti tasapainoisen ja terveellisen elämäntavan saavuttamista.
Metyylihesperidiini on luonnollinen yhdiste flavanoni-glykosidiluokassa. Luonnossa sitä esiintyy yleisimmin sitrushedelmissä yhdessä sen ei-metyloituneen vastineen – hesperidiinin – kanssa. Kuten hesperidiini, se eristettiin ensimmäisen kerran Citrus limon -lajista.
Kataloginumero: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Puhdistusaste: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C29H36O15
Molekyylipaino: 624,59
Tetraetyylipentamiini – TEPA, joka ulkonäöltään muistuttaa useimpia amiineja, ei ole väritön, vaan sillä on keltainen nesteen ulkonäkö. Se on hieman viskoosinen neste. Se liukenee moniin polaarisiin liuottimiin. Se on hieman vähemmän tiheä kuin vesi. Sen höyryt ovat raskaampia kuin ilma.
Kiehumispiste: 340 °C (lit)
Puhdistus: 99%
Tiheys: 0.998 g/mL 25 °C:ssa (lit)
Höyryn tiheys: 6.53 (ilmaan verrattuna)
Syttyvyys: 365 °F
Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa.
Tuotteet sisältävät:
ammoniumkloridilannoite
ammoniumkloridi teollisuuslaatu
ammoniumkloridi rehulaatu
ammoniumkloridi elintarvikelaatu
ammoniumkloridi lääkelatu
Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Happosäätelijä
* Säilöntäaine
Kosmetiikka:
* Puskuri
* Perushajun peittäminen
Teknisesti:
* Käsilämmittimien valmistus
* Energiavarasto
CAS (trihydraatti): 6131-90-4
CAS (vedetön): 127-09-3
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa
Elintarvikelisäaine: E262
Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
Ingenolia ja sen esteri johdannaisia on käytetty erilaisten ihosairauksien hoitoon. Ingenol mebutaatin käyttö on hyväksytty sekä Yhdysvaltojen että EU:n lääkeviranomaisten toimesta aktiinisen keratoosin paikalliseen hoitoon solukuoleman indusoinnin avulla. Kuitenkin sen käyttö on poistettu EU:sta.
Cat. Nr:NST-10-168
CAS:30220-46-3
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C20H26O5
Molekyylipaino:348,19
4-Hydroksycinnamiinihappo (p-Kumariinihappo) on luonnollinen kanelihappojohdannainen. Sitä löytyy erilaisista ruoista, kuten maapähkinöistä, tomaateista, valkosipulista sekä juomista kuten viinistä ja teestä. Kuitenkin 4-Hydroksycinnamiinihappoa voidaan myös tuottaa ligniinistä ja biosynteettisillä menetelmillä.
Katalooginumero: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Puhdas: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C9H8O3
Molekyylipaino: 368,38